kr. 175.00

Monaventure Runners T-Shirt S/SL Dame/Herre af bedste kvalitet. En let funktionel T-shirt med ergonomisk pasform til dine løb. Tørrer hurtigt for at tilføje komfort.

Tilbud
kr. 1,020.00

Omm Regnjakke Halo Smock 95G Ultra let vandtæt regnjakke, ultralet, åndbar vandtæt jakke, der pakker ned til størrelsen af ​​en tennisbold.

kr. 850.00

Brynje T-Shirt Merino Classic L/SL Klassisk Merinoulds t-shirt med rund hals og lange ærmer i den fineste Merinould i en blanding, der giver maksimal komfort  

kr. 350.00

OMM Pace Løbe Shorts Blød, elastisk og let; komfort og støtte til de mest krævende løb, meshlommer til opbevaring bred, elastisk linning med snørejustering.

Tilbud
kr. 485.00

OMM Pace Løbebukser alternativet til tights Lette løbebukser i en løsere pasform til dem, der ikke kan lide stramme Tights.

Tilbud
kr. 700.00

OMM Sonic Vindjakke Super letvægt og ekstremt åndbar. PointZero-stoffet er vindtæt, har en lav pakningsstørrelse og kan foldes i egen krave.

kr. 250.00

FiT-Trailrun Klub T-shirt af bedste kvalitet. En let funktionel T-shirt med ergonomisk pasform til dine løb. Tørrer hurtigt for at tilføje komfort. Det lette og hurtigtørrende stof i SCOTT RC Run Team Shirt med atletisk pasform tilføjer komfort til dine træningsløb.

Tilbud
kr. 435.00

Scott RC Løbe Tights 1/2 Dame, designet til at løbe og løbe, det fleksible og lette komprimeringsstof forbedrer egenskaberne.

kr. 580.00

Scott Merino T-shirt S/SL er ekstremt blød, med fremragende temperatur og lugtstyrende egenskaber, Naturlig opvarmning og køling.

kr. 650.00

Scott Løbe Tights 3/4 Trail Er funktionelt tilpasset kropsdelene for at optimere komforten, lynlås baglomme for sikker opbevaring.

kr. 649.00

Scott Løbe Skirt RC Dame der er designet uden kompromis med ydeevnen med bundet sømløs forneden, med inder tights af let stof, der er ideel til løb.

Tilbud
kr. 600.00

Scott Løbe Vindjakke Explorair Vandafvisende PFC-fri behandling kombineret med justeringsdetaljerne gør den virkelig alsidig fra by til bjerg.